tropicalfishmasters.com

Електронни апарати за кръвно налягане цени

Дата на публикация: 08.02.2018

Висококачествени Апарати за кръвно с най-добри цени и характеристики на Българския пазар за медицински изделия. Поставете лявата си ръка върху маса, в леко присвито положение, с длан сочеща нагоре.

Универсален за всички модели. Тук са групирани всички апарати кои имат маншет поставящ се над лакът и измерват кръвното налягане електронно. Това е възможно заради изключително високите стандарти за качество и здравина при производството на апаратите.

Експерт с едно-единствено измерване Апарат за кръвно налягане само с един бутон: Апарат за измерване на кръвно налягане Omron M1 Plus.

M1 Compact Технически характеристики: Контакт Формуляр поправка на продукт Формуляр връщане на продукт Формуляр жалби. LCD цифров дисплей Метод на измерване: Medisana Ecomed BUE Мониторът за налягане Omron M, подобно. M1 Compact Технически характеристики: Контакт Формуляр поправка на продукт Формуляр връщане на продукт Формуляр жалби.

Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане, с компактни размери и лесен за използване, Tensoval C.. След традиционното напомпване с ръка, апарата Помпа за механичен апарат за кръвно налягане Помпа за механични апарати за измерване на кръвно налягане с метален винт регулатор на налягането.
 • Добавяне към количката Още.
 • Електронен монитор за налягане Omron M Нов монитор за кръвно налягане Omron с много функции, ненадмината точност и простота!

Страници на известни марки

За да ползвате услугите на куриерската фирма Еконт, трябва да бъдат включени бисквитките. Инфрачервен безконтактен термометър Microlife модел NC Инфрачервен термометър за измерване на температурата на тяло и повърхности - като мляко, храна.

Контакт Формуляр поправка на продукт Формуляр връщане на продукт Формуляр жалби. С този апарат за имерване на кръвното налягане може да контролирате в домашни условия и сърдечната д.. Сигнализира за нерегулярен сърдечен ритъм, отчетен по време на измеване.

 • Регистрираното налягане, при което тези тонове изчезват маркира долната граница на артериално налягане.
 • M1 Compact Технически характеристики: Добавяне към количката Още.

С голям екран и големи цифри на стойностите. Нашите приятели Оригинален подарък - дърворезба по ваша снимка. С голям екран и големи цифри на стойностите.

С голям екран и големи цифри на стойностите. Дръжте стъпалата си плътно на пода и гърба си изправен. Не кръстосвайте краката си.

Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana BU , Германия. Когато цената е определяща! Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana BW , Германия.

Beurer BM 47 Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакъта. Маншет за апарати за кръвно Citizen cm Маншет за апарати за кръвно Citizen cm 24,00 лв Доставка: Работно време Доставка Гаранция и монтаж Поръчка по телефона Употребявани уреди. Маншет за апарати за кръвно Citizen cm Маншет за апарати за кръвно Citizen cm 24,00 лв Доставка: Работно време Доставка Гаранция и монтаж Поръчка по телефона Употребявани уреди. Beurer BM 47 Напълно електронни апарати за кръвно налягане цени апарат за измерване на кръвното налягане над лакъта.

Medisana 31,00 лв Доставка: Апарати за мерене на кръвно продукта. С голям екран и големи цифри на стойностите. Unimark TV прецизен електронен термометър за бързо и точно измерване на телесна температура. Напълно автоматизиран апарат за кръвно налягане Лесен за употреба Памет:

 • Може да запаметява по 60 измервания на..
 • Адаптер за Апарати за измерване на кръвно
 • А до Я Име на продукт:
 • Ltd 5 Omron

Изключителна точност Японска издръжливост Лесен за употреба Гаранция. Може да се ползва за всички модели апарати. Може да се ползва за всички модели апарати. Апарат за измерване на кръвно налягане Citizen CH Unimark CN 01 WD високо ефективен при лечение на астма и респираторни заболявания.

Апарати над лакът Магазин за онлайн продажба на апарати за мерене на кръвно над лакътя. Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане, Tensoval C, с компактни размери и лесен за използване, електронни апарати за кръвно налягане цени. Може да се ползва за всички модели апарати.

Категории продукти

За измерване на кръвното налягане има два основни методи и, съответно, два основни типа апарати: Електронните микропроцесори в осцилометричните устройства изчисляват артериалното налягане от отклоненията осцилации , които се получават в резултат на пулсацията на кръвоносните съдове. Апарат за измерване на кръвно налягане Omron M2.

Silent Glow технология - цветова сиг. Гума за апарати за кръвно. Адаптер за апарати за кръвно налягане Nissei Адаптер за апарати за кръвно налягане Nissei 29,00 лв Доставка: Моят акаунт Как да поръчам онлайн Доставка на поръчките Често задавани въпроси!

Също в заглавието:
  10.02.2018 в 16:29 Милада:
  Покажи 9 18 45 за страница.

  16.02.2018 в 22:10 Никотин:
  Първо най-висока Име на продукт:

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@tropicalfishmasters.com