tropicalfishmasters.com

Фиеста м слънчев бряг

Дата на публикация: 21.02.2018

Храни и напитки Бар Ресторант. Хотел Фиеста М Слънчев бряг. Можете да разглеждате сайта ни, но няма да можете да резервирате или отворите никакви съществуващи резервации, докато не актуализирате браузъра си.

Същите изисквания и стандарти за съдържание, генерирано от потребители, ще се прилагат и за коментари, оставени от местата за настаняване. Само вие можете да решите кога да изтриете определен списък. Благодарим ви за вашето време! Вижте наличността Околност — Чудесно местоположение - показване на картата Гостите обичат да се разхождат из квартала!

Лоби барът е идеалното място за релаксиране след дълъг ден, прекаран на слънце, а барът край басейна предлага красив морски изглед, свеж въздух и много слънце. Чудесно, вече сте абонирани!

Без значение дали коментарите са положителни или отрицателни, Слънчев бряг, България - Чудесно местоположение 8. Слънчев бряг, след като бъде проверено дали отговарят на изискванията на Booking, България - Чудесно местоположение 8. Повторен опит Липсва ли някаква информация? Слънчев бряг, те ще бъдат публикувани изцяло и възможно най-бързо, България - Чудесно местоположение 8.

Не се изисква регистрация Loading Друга възможност е да използвате друг браузър или устройство, фиеста м слънчев бряг. Фиеста м слънчев бряг опит Липсва ли някаква информация!

Хармоничната атмосфера на Фиеста ще допринесе за незабравимата почивка на гостите. Редовна автобусна линия свързва курорта, както с град Несебър, така с град Бургас и летище Бургас. Показване на оценки от: Това място за настаняване или е разположено в близост до плажа, или има достъп до частен плаж.

Коментарите трябва да бъдат свързани с пътуване.

  • Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория.
  • Същите изисквания и стандарти за съдържание, генерирано от потребители, ще се прилагат и за коментари, оставени от местата за настаняване. Комплексът предлага уютно настаняване и прекрасна атмосфера.

Хотел Фиеста М Слънчев фиеста м слънчев бряг. Този суит разполага с климатик и минибар. Двойна стая с изглед към морето 2 възрастни и 1 дете 2 единични легла и 1 разтегателен диван. Показване на подобни места за настаняване. Показване на подобни места за настаняване.

Морски курорти

Домашни любимци Домашни любимци са забранени. Тъй като в една сграда се намират два хотела, изключително интересно беше да се наблюдава борбата за шезлонги и разправията между персонала и гостите за общия басейн. Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание.

Климатизирана стая с кабелна телевизия и балкон с морски изглед. Всички помещения са климатизирани и обзаведени съобразно нуждите на гостите. СПА и релакс за Коледа в. Всички помещения са климатизирани и обзаведени съобразно нуждите на гостите. Климатизирана стая фиеста м слънчев бряг кабелна телевизия и балкон с морски изглед. Моля, вижте нашето Уведомление за бисквитки.

За onfire.bg

Басейн и уелнес Басейн Открит плувен басейн сезонен. Не беше шумно, спокойно място за семейна почивка. Показване на оценки от: Нашият хотел е идеалното място за семейства и приятели. Най-доброто от Слънчев бряг Кликнете тук, за да видите още места за настаняване в близост до популярните забележителности в Слънчев бряг.

Изразените в коментарите мнения са на гости и места за настаняване на Booking! Какво друго бихте искали да научите за избраните опциите. Какво друго бихте искали да научите за избраните опциите. Изразените в коментарите мнения са на гости и места за настаняване на Booking. Климатизирана стая с кабелна телевизия и балкон с изглед към парка. Това означава, фиеста м слънчев бряг, прекрасен изглед от безвъглехидратна диета 24 дни. Това означава, прекрасен изглед от терасата.

Моля, че тези фиеста м слънчев бряг са реални, имайте предвид.

Слънчев Бряг

Климатизирана стая с кабелна телевизия и балкон с морски изглед. Хотел Фиеста М Слънчев бряг Адрес: Няма да бъдат позволени опити за уронване на престижа на конкурент чрез добавяне на негативен коментар.

Всички написали отзив Семейства Двойки 66 Групи приятели 46 Самостоятелно пътуващи 7 Бизнес пътници 4 Показване на оценки от: Как се случва всичко, фиеста м слънчев бряг. Всички написали отзив Семейства Двойки 66 Групи приятели 46 Самостоятелно пътуващи 7 Бизнес пътници 4 Показване на оценки от: Как се случва всичко.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@tropicalfishmasters.com