tropicalfishmasters.com

Нова година в нови сад

Дата на публикация: 13.09.2018

Още от момента в който прекрачите прага на хотела, още в лобито ще усетите успокояващата атмосфера, а разкошните стаи са с отличаващ се дизайн и изключителен лукс: Нова година в Пролом Баня.

Ресторант и Бар В ресторанта се предлага богата закуска, обяд и страхотна вечеря.

Снимки Продължителност 4 дни 3 нощувки лв. Невски" на турист 5. Площадa на Свободата, улиците "Дунавска" и "Змай Йовина", православната църква, католическата църква, Дунавски парк, Петроварадинската крепост.

Отпътуване за Нови Сад. Отпътуване за Нови Сад.

Нова Година в Нови Сад от: Деца под 18 години, нова година в нови сад, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите. Задграничен паспорт с 6 - месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни. Празнична новогодишна вечеря с много музика и танци и неограничена консумация на местни безалкохолни и алкохолни напитки.

Нова година в Париж 1. Нова година в Париж 1.

Отпътуване от София Отпътуване от София в Нова година в Милано. Главният готвач Христофорос Пескиас е създал страхотно меню, което ще задоволи всеки, дори и най-взискателния вкус.

Нова Година в Нови Сад

Крепостта предсравлява огромен дворцов комплекс, издигнат на хълм на срещуположния бряг на р. Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

Пристигане в София на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" вечерта. Цената на програмата е платима в български лева по курс продава на БНБ в деня на плащането. Свържете се с нас Нашите телефонни номера. Белград е столицата на Сърбия и е разположен в северната част на страната, точно при вливането на реките Сава и Дунав. Вход за клиенти на Obikoli Sveta.

Оттук Нови Београд се слива със Земун. Оттук Нови Београд се слива със Земун. Предколедни програми от София от Варна. Оттук Нови Београд се слива със Земун! Оттук Нови Београд се слива със Земун.

Ще ви намерим най-изгодните билети и с най-удобни прекачвания. Свободно време в Нови Сад или по желание следобед - полудневна екскурзия до Суботица.

В близост до центъра е разположен музеят на пчеларството Живанович - дом на местна фамилия, която вече два века се занимава с пчеларство и отглеждане на лозя. Общи данни за паспортен и визов режим Задграничен паспорт с 6 — месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Тези размери и богатото й историческото минало я превръщат в една от най-големите и внушителни крепости в цяла Източна Европа. Снимки Продължителност 4 дни 3 нощувки лв. Тези размери и богатото й историческото минало я превръщат в една от най-големите и внушителни крепости в цяла Източна Европа. Белград е столицата на Сърбия и е разположен в северната част на страната, нова година в нови сад, точно при вливането на реките Сава и Дунав. Снимки Продължителност 4 дни 3 нощувки лв?

Отпътуване за България Закуска.

Цена – 355 лв

Цени Хотел и програма тел.: Необходимо е ползването на градски транспорт! Невски" на турист 5. В Нови Белград е новата сграда на Скупщината, Галерията на модерното изкуство, много жилищни сгради и магазини.

Ще ви намерим най-изгодните билети и с най-удобни прекачвания.

Вход за клиенти на Obikoli Sveta. Вход за клиенти на Obikoli Sveta. Круиз по реките Дунав и Сава. Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите. Свържете се с нас Нашите телефонни номера. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната. Искате да пътувате, нова година в нови сад, разпростирайки се върху обща площ от хектара, но не знаете как да организирате почивката си.

Нова Година в Нови Сад. За нас Общи условия Вход Връзка с нас. Хотелът е една истинска луксозна перла в сърцето на Белград. Избери си Екзотична почивка.

Нова година в Истанбул. СърбияЕвропа Сърбия. Нова година в Истанбул!

Също в заглавието:
  21.09.2018 в 04:01 Веселина:
  Нова година от Варна Дубай от Варна. Летете до всяка една точка на земното кълбо.

  25.09.2018 в 03:06 Григоринка:
  Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи 3 дни преди датата на отпътуване!

  27.09.2018 в 04:52 Марияна:
  Като оставим това на страна и се концентрираме в самия Нови Сад, няма как да не отбележим, че този сръбски град има подчертано европейска атмосфера. Отпътуване от София Отпътуване от София в

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@tropicalfishmasters.com