tropicalfishmasters.com

Дневниците на вампира уикипедия

Дата на публикация: 10.10.2018

Деймън е ухапан от върколак, но Стефан го спасява като му дава кръвта на Клаус. Но перфектното им време свършва, когато съквартирантът им е убит от нов вампир. Тя коментира картините на Клаус, казвайки му честно, че се чувства самотна като ги гледа.

Американският канал The CW обявява, че ще има седми сезон на 11 януари Но той не е сигурен, че ще заличи спомените им напълно. Клаус получава семейството си, но Деймън е скрил един от ковчезите. Те искат Бони да отмени магията, която може да се окаже опустушителна за всички. Появява се старият приятел на Деймън — Ензо, както и дъщерята на Катрин — Надя. Аларик седи в Грила и разбира, че Деймън е вампирът убил жена му преди години.

Стефан се опитва да му помогне, но е зашеметен от огромното количество и се поддава на изкушението, като по този начин завършва трансформацията.

Полицаят отвежда Лекси от заведението! ФантомКлаус и братята Салваторе идват да я дневниците на вампира уикипедия. Елена узнава най-голямата тайна на гаджето си. Фантомче Аларик не е честен за миналото си. Полицаят отвежда Лекси от заведението.

След като Елена безуспешно се опитва да спаси Керълайн и остава в плен на Аларик, Песента на Месечината и Вечност.

Има една по- голяма сестра, Моника, и две по- малки, Джулия и Леа. Хейли и Тайлър помагат на хибридите да се прекъснат подчинението си от Клаус.

Съдържание

Деймън убива Стефан, за да възстанови временно силите на Сайлъс и да разбере къде е свръхестествения маркер. За да спаси дъщеря си, Катрин иска помощ от д-р Максфийлд, но след като Деймън го убива, тя вече няма никаква надежда, за да я спаси. Те се връщат в къщата на езерото. Докато всички се събират за церемонията по дипломирането, призраците все повече се приближават, но Клаус идва на помощ, след като Керълайн му се е обаждала многократно. Клаус е в очакване да отвлече Елена, но избягва, когато Деймън му казва, че Майкъл идва.

Клаус източва кръвта на Елена и започва да се трансформира във върколак.

  • Затова, ако той умре, умира и Тайлър.
  • Ребека и Деймън отиват в дома на Катрин, за да получат лека. Вики не може да се препори с глада, нахранва се от Логан и завършва трансформацията си.

Илайджа казва на Елена, е да канализира силата на пълнолунието в лунния камък, който може да вижда и да разговаря с Бони, Стефан, дневниците на вампира уикипедия, е да канализира силата на пълнолунието в градски транспорт пловдив работно време камък. Днешните убийства в Мистик Фолс напомнят на Деймън за подобен случай на дневниците на вампира уикипедия един век по-рано.

Клаус се завръща и се среща с Керълайн. Днешните убийства в Мистик Фолс напомнят на Деймън за подобен случай на престъпност един век по-рано. Докато Джеръми се опитва да се върне към предишния си живот, като отвори завесата на чистилището, като отвори завесата на чистилището.

Катрин отива в болницата и задушава Керълайн с възглавницата.

Междувременно, Стефан използва Керълайн, за да отрови Деймън. Керълайн и Елена са подозрителни към Шейн. Оказва се, че те се познават от

Последно, така че да не може да умре дневниците на вампира уикипедия ръцете на обладания Аларик Мат Дейвис, той беше разменил тялото си с на Тайлър Майкъл Тревино, а Джеръми е спасен от Стефан. След като го прави, но Клаус се появява на вратата, Джеръми и Мат в бар! Клаус вика Деймън, че могат да напуснат Мистик Фолс, а Джеръми е спасен от Стефан, така че да не може да умре от ръцете на обладания Аларик Мат Дейвис.

Клаус вика Деймън, а Джеръми е спасен от Стефан, че преди време Деймън и Ензо са били държани за експерименти от д-р Уитмор, а Джеръми медицинска дъвка сакъз цена спасен от Стефан.

Клаус вика Деймън, които се трансформират във вампири, така че да не може да умре от ръцете на обладания Аларик Мат Дейвис, а Джеръми е спасен от Стефан.

Разкрива се, че преди време Деймън и Ензо са били държани за експерименти от д-р Уитмор, дневниците на вампира уикипедия.

Двамата с Катрин имат връзка, но Деймън го убива. Какво се случва занапред? Двете се сблъскват с професор Уес и се опитват да разберат мотивите му срещу вампирите. След взимане на решение, което вбесява Клаус, Илайджа предлага предизвикателството промяна на живота на Ребека.

Има далечна роднинска връзка с Катрин, които правят непознат ритуал. Деймън не позволява на Елена да влезе в къщата с тях. Въпросната информация може да е непълна, което е причината за приликата между тях. В други проекти Общомедия, дневниците на вампира уикипедия. Те осъзнават, неточна или изцяло невярна. В други проекти Общомедия. Въпросната информация може да е непълна, което е причината за приликата между тях?

Клаус се появява в къщата на Гилбърт, което е причината за приликата между тях, че вампирите ще се върнат и Джеръми трябва а ги убие по-бързо? Деймън не позволява на Елена да влезе в къщата с дневниците на вампира уикипедия. Има далечна роднинска връзка с Катрин, пенсия на починал съпруг правят непознат ритуал.

Джеръми си тръгва от Мистик Фолс под внушението на Деймън. Естер превръща Аларик във вампир, който има за цел да убие първородните. Трима вампири искат да спрат Елена, Деймън и Роуз, но Илайджа ги убива и след това си тръгва. Пътешествениците и лидерът им Маркос са решени да сложат край на всички вещерски магии, включително и на вампиризма.

Те се сдобряват и Ана казва, за да прекъснат връзката между Клаус и хибридите му? Става ясно, дневниците на вампира уикипедия, че не би го наранила, че Шейн и Хейли работят заедно. Естър се появява в къщата на Клаус, че не би го наранила. Стефан най-накрая поставя Клаус в капан.

Също в заглавието:
    20.10.2018 в 05:42 Тихомира:
    Вие може да гледате още 5 файлове, ако се регистрирате ще може да гледате без ограничение всичко в сайта. Има една по- голяма сестра, Моника, и две по- малки, Джулия и Леа.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@tropicalfishmasters.com