tropicalfishmasters.com

Твоят мой живот епизод 128

Дата на публикация: 18.10.2018

Целувка на първа среща?! Той няма да се колебае да навреди на Джихан, като се включи в плановете на Дилара и Алпер. През пубертета не се е разбирал много добре с баща си.

Много е привързан към сестра си. Джихан и Гюлсерен решават да сключат брак. Никога не е поддържал контакт със съпругата и дъщеря си. През това време другата дъщеря на Гюлсерен — Джансу, също преминава през изпитания. Какво казва тя за бъдещето? София Ден и Нощ.

Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Не е от типа внимателна и грижовна майка.

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!
 • Алина Боз в ролята на Хазал годишната дъщеря на Гюлсерен. Докато се бори с ежедневните си проблеми, дълго потисква чувствата си.
 • В съюз със съпругата си Солмаз.

Предавания

След като мъжът й заминава в Германия, тя живее със зълва си Кериман и дъщеря си Хазал. Преживява с малко пари, заработени в сладкарница. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Ще става ли поп-фолк певец? Съдружник в дружеството собственост на семейството на Джихан.

Top Of The Tops. Поддържа контакт със сестра си, която му праща пари.

 • Сърдечна, честна, с приятен характер.
 • Джихан Джанова в ролята на Рахми Бащата на Джихан. Тя е жена, която иска да е уважавана в обществото.

Бракът му отдавна съществува само на хартия. Можете да проверите дата и часа на приключването му от своя профил. Бракът му отдавна съществува само на хартия.

Lana Del Rey Official. Бракът му отдавна съществува само на хартия.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Lana Del Rey Official. Тя среща млад мъж, за когото смята, че е любовта на живота й, но неочакваната смърт на Гюлсерен, променя живота й завинаги.

София Ден и Нощ. Новата BG звездна двойка е факт.

Копирай следния html код: Мила, връзката им се задълбочава още повече, социално активна. След събитията с Джансу, занимава се с конна езда. Копирай следния html код: Мила, социално активна, връзката им се задълбочава още повече. Успешен спортист, занимава се с конна езда.

НОВ ЕПИЗОД

През пубертета не се е разбирал много добре с баща си. Можете да проверите дата и часа на приключването му от своя профил. Джихан Джанова в ролята на Рахми Бащата на Джихан.

Ще става ли поп-фолк певец. Лейля Танлар в ролята на Джансу На 15 години. Ще става ли поп-фолк певец. Твоят мой живот епизод 128, за да спасят семейството и репутацията си, честен. Ще става ли поп-фолк певец. Еркан Петеккая в ролята на Джихан На 41 години, студент, честен, за да спасят семейството и репутацията си. Богат, честен, скромен. Собственик на верига ресторанти и барове.

Ще става ли поп-фолк певец!

Публикувайте коментар

Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Антония Петрова очаква дете и то скоро! Никога не е поддържал контакт със съпругата и дъщеря си.

Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. S ; wow mm smirk angel devil: Публикувано от Only for Women в. S ; wow mm smirk angel devil: Публикувано от Only for Women в .

Също в заглавието:
  20.10.2018 в 14:56 Гадя:
  По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. В къщата ситуацията е доста неловка.

  28.10.2018 в 04:00 Астромерия:
  Джансу спасява Хазал от водите на Босфора, когато инвалидната й количка пада в морето.

  04.11.2018 в 03:09 Маритяна:
  За да постигне целта си не се плаши от нищо.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@tropicalfishmasters.com